Collectieve hospitalisatie

Voor wie zijn personeel extralegale voordelen wil toekennen...

Wat wij aanbieden

Steun bij hospitalisatie

Niet alleen de medische kosten, ook de verblijfskosten in een ziekenhuis zorgen soms voor financiële zorgen die de medewerker mee draagt naar de werkvloer... tenzij uw collectieve hospitalisatieverzekering tussen komt.

Steun vóór hospitalisatie

Nog voor iemand wordt opgenomen in het ziekenhuis moet die vaak voorafgaandelijke onderzoeken ondergaan; onderzoeken die misschien tussen de mazen van de standaard ziekteverzekering glippen.

Steun na de hospitalisatie

Misschien moet uw personeelslid na de hospitalisatie nog regelmatig terug voor verzorging, revalidatie of controle-onderzoeken. Ook hier kunt u uw medewerker helpen.

Steun bij zware ziekte

De collectieve hospitalisatieverzekering vergoedt ook de bezoeken, raadplegingen en medicijnen van zware ziektes, zoals kanker, diabetes, de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson, multiple sclerose…

Het gaat bij ons vaak om jonge leidinggevenden die minder uit zijn op hun pensioen maar meer op wat ze nu verdienen. Ze zijn aan het bouwen of hebben net gebouwd, net kinderen gekregen… Toch zijn we met hen ook dat aan het bespreken en maken we hen bewust van het feit dat een hospitalisatieverzekering een interessant alternatief is.

Opties

  • Een kamer alleen of gemeenschappelijk
    Misschien wilt u uw personeel rust en privacy geven bij een opname en biedt u hen een eenpersoonskamer.
  • Met of zonder franchise
    U kunt vanaf de eerste kosten in de bres springen, of de kleinere opnames aan uw medewerker laten. Aan u de keuze.
  • Enkel de werknemers of ook hun gezin
    U kunt de verzekering uitbreiden, zodat niet alleen uw werknemer zelf maar ook zijn of haar gezinsleden mee genieten.