Uw voertuigen

U wilt zeker de baan op, en zonder gedoe.

Wat wij aanbevelen

Aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen

De verplichte aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen vergoedt zowel de materiële als de lichamelijke schade die u of een medewerker met uw bedrijfsvoertuig veroorzaakt.

Rechtsbijstand

Betaalt de ander uw schade niet? Discussie over de aansprakelijkheid in een verkeersongeval? Wij staan u bij, zelfs met advocaten tot in de rechtbank.

Uitgebreide omniumverzekering

Uw voertuig is verzekerd tegen brand, glasbreuk, hagelschade, natuurgeweld, aanrijdingen met dieren, vandalisme, diefstal, een zelf veroorzaakte aanrijding.
Ook in complexe omstandigheden zoals een ongeval in het buitenland, een ongeval met discussie over aansprakelijkheid, een ongeval met een onverzekerde tegenpartij,... kan er voor uw voertuig al een schaderegeling getroffen worden.

Bestuurdersverzekering

Onze standaard-bestuurdersverzekering vergoedt de medische kosten en blijvende letsels van de bestuurder en steunt diens gezin zelfs wanneer die persoon zou overlijden.

Bijstandsverzekering

Wij dekken de gevolgen wanneer een bedrijfsvoertuig pech of een ongeval heeft. Bovendien regelen we bijstand voor de inzittenden van het voertuig.

“Ook als het fout loopt in het buitenland, met andere wetgevingen, moet je je gesteund weten. Aertsen & Partners heeft gelukkig heel veel expertise in heel Europa. Zij weten dan wat er exact kan en moet gebeuren en dat heb je als transporteur echt wel nodig.”

Opties

  • machinebreuk • De opbouw van uw bedrijfsvoertuigen vraagt bijzondere aandacht: een kraan, een betonmixer, een hakselaar,...
  • transport van goederen • Als u voor rekening van anderen goederen vervoert, bent u ook aansprakelijk voor die goederen, onderweg maar ook tijdens de opslag en de overslag.
  • eigen transport • Ook uw eigen werkmateriaal en uw producten moeten verzekerd worden. Of u er nu mee naar een werf rijdt of gaat leveren.
  • bijzonder transport • Voor waardevolle producten zoals hoogtechnologische apparatuur of merkkledij volstaat de CMR-verzekering niet omdat de wettelijke aansprakelijkheid van beroepsvervoerders beperkt is.

Een schadegeval melden?

Heeft u pech gehad en schade opgelopen?

Breng ons op de hoogte