Heeft u stormschade ?

17 februari 2022

Neem voldoende foto's (gedetailleerde en overzichtsfoto’s). Dringende werken om verdere schade te voorkomen mogen uitgevoerd worden.Bewaar de beschadigde stukken. Afhankelijk van de omvang zal er een expert ter plaatse komen. Vraag een offerte bij uw hersteller.

In het geval u de schade zelf gaat herstellen mag u ons de materiaalkost en het aantal werkuren doorgeven.

Mailt u de schaderaming, foto's en rekeningnummer aan kantoor.aertsen@aertsen.be? 

We nemen spoedig contact op met u. 

Ander recent verzekeringsnieuws

Autoverzekeringen: jong gereden, oud betaald?

Stel, uw zoon trekt er regelmatig met uw tweede auto op uit, nu eens met vrienden naar een feest, dan weer met zijn vriendin op citytrip. U vertrouwt hem wel, want hij rijdt altijd voorzichtig, en dus denkt u ook niet aan een aparte verzekering. De autoverzekering staat al op uw naam, wat hem weer wat centen bespaart toch? Jonge mensen hebben het meestal niet zo breed, en elke euro is welkom.

Onze klanten getuigen

Meer dan 10.000 klanten vertrouwden ons al hun toekomst toe. Meer dan 6.500 ervan zijn particulieren: gezinnen, bedienden, arbeiders, ambtenaren, gepensioneerden. We begeleiden ook ongeveer 4.000 zelfstandigen, vrije beroepers, landbouwers, bedrijven en organisaties. We spannen ons dag na dag, week na week, jaar na jaar in om dat vertrouwen steeds opnieuw te verdienen. Sommige van die klanten zijn dan ook al decennia lang thuis in ons kantoor. Lees hun getuigenissen hier.

Transport Joosen - Verkeersweek 't Blokje

Transport Joosen helpt ongevallen voorkomen.