Indian Summer: uw dak ligt vol bladeren

8 december 2020

Verstopping van dakgoten veroorzaken vaak overlast.

Bladeren, takken, dennennaalden, mos, … zorgen voor verstoppingen in dakgoten.

Bij hevige regenval kunnen hierdoor dakgoten overlopen en platte daken overstromen.
Gevolg: waterschade, onvoorziene herstelkosten, …
Nu de herfst op z’n einde loopt, is het aangewezen om dakgoten en platte daken een laatste stevige onderhoudsbeurt te geven, om gerust de winter in te gaan. 


Ander recent verzekeringsnieuws

Autoverzekeringen: jong gereden, oud betaald?

Stel, uw zoon trekt er regelmatig met uw tweede auto op uit, nu eens met vrienden naar een feest, dan weer met zijn vriendin op citytrip. U vertrouwt hem wel, want hij rijdt altijd voorzichtig, en dus denkt u ook niet aan een aparte verzekering. De autoverzekering staat al op uw naam, wat hem weer wat centen bespaart toch? Jonge mensen hebben het meestal niet zo breed, en elke euro is welkom.

Onze klanten getuigen

Meer dan 10.000 klanten vertrouwden ons al hun toekomst toe. Meer dan 6.500 ervan zijn particulieren: gezinnen, bedienden, arbeiders, ambtenaren, gepensioneerden. We begeleiden ook ongeveer 4.000 zelfstandigen, vrije beroepers, landbouwers, bedrijven en organisaties. We spannen ons dag na dag, week na week, jaar na jaar in om dat vertrouwen steeds opnieuw te verdienen. Sommige van die klanten zijn dan ook al decennia lang thuis in ons kantoor. Lees hun getuigenissen hier.

Transport Joosen - Verkeersweek 't Blokje

Transport Joosen helpt ongevallen voorkomen.