Vacature polisbeheerder - klantenadviseur (m/v)

10 september 2019

Aertsen & Partners is een verzekeringsadviseur, met kantoren in Loenhout, Hoogstraten en Brecht. Al meer dan 45 jaar zijn wij met een team van ondertussen 45 mensen steeds op zoek naar de beste oplossing op maat van onze klanten. Vertrouwen en een lange termijnvisie staan hierbij centraal.

Ben jij het administratief-commercieel talent dat wij zoeken om ons team in Brecht te versterken?

Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van alle soorten verzekeringscontracten. Je gaat op zoek naar die polissen die het best aansluiten bij de behoeften van onze klanten (particulieren, zelfstandigen, vrije beroepers en KMO’s). Je overlegt rechtstreeks met de klant, en je onderhandelt ook met de verzekeraar over polisvoorwaarden en tarieven. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s polisbeheerders, en ook met je andere collega’s (relatiebeheerders en schadebeheerders).

Naar wie zijn we op zoek?

Je bent punctueel, je streeft naar kwaliteit en je werkt graag zelfstandig en proactief. Je bent betrokken en klantgericht, en je bent een ploegspeler. Je beschikt over een diploma Financie- en Verzekeringswezen en/of je hebt enkele jaren ervaring in de verzekeringssector. Wonen in de omgeving is een pluspunt. Goesting in de job een must.

Wat kunnen wij je bieden?

Wij bieden je een aantrekkelijk verloningspakket met functiegerichte opleidingen. En we bieden je vooral een boeiende job aan, in een team van jonge, gedreven mensen, waarbij geen dag dezelfde is.

Benieuwd naar je nieuwe collega’s?

Ga alvast eens kijken op onze website: www.aertsen.be

Interesse?

Stuur een mail met je CV en motivatie naar hans.huybrechts@aertsen.be of bel op het nummer 03 270 76 32

Ander recent verzekeringsnieuws

Autoverzekeringen: jong gereden, oud betaald?

Stel, uw zoon trekt er regelmatig met uw tweede auto op uit, nu eens met vrienden naar een feest, dan weer met zijn vriendin op citytrip. U vertrouwt hem wel, want hij rijdt altijd voorzichtig, en dus denkt u ook niet aan een aparte verzekering. De autoverzekering staat al op uw naam, wat hem weer wat centen bespaart toch? Jonge mensen hebben het meestal niet zo breed, en elke euro is welkom.

Onze klanten getuigen

Meer dan 10.000 klanten vertrouwden ons al hun toekomst toe. Meer dan 6.500 ervan zijn particulieren: gezinnen, bedienden, arbeiders, ambtenaren, gepensioneerden. We begeleiden ook ongeveer 4.000 zelfstandigen, vrije beroepers, landbouwers, bedrijven en organisaties. We spannen ons dag na dag, week na week, jaar na jaar in om dat vertrouwen steeds opnieuw te verdienen. Sommige van die klanten zijn dan ook al decennia lang thuis in ons kantoor. Lees hun getuigenissen hier.

Transport Joosen - Verkeersweek 't Blokje

Transport Joosen helpt ongevallen voorkomen.