VACATURE RELATIEBEHEERDER

13 juli 2021

Aertsen & Partners is een verzekeringsadviseur, met kantoren in Loenhout, Hoogstraten en Brecht, die zoekt naar de beste oplossing op maat van de klant. Vertrouwen en een lange termijnvisie staan hierbij centraal. Ben jij het commercieel talent dat wij zoeken om ons 45-koppig team te versterken?

Als relatiebeheerder ben jij het eerste aanspreekpunt voor een vaste groep van klanten. Je werkt als commercieel medewerker met buitendienst, nauw samen met je collega’s polisbeheerders en schadebeheerders, en samen zijn jullie verantwoordelijk voor het beheer en de correcte uitvoering van alle soorten schade- en levensverzekeringscontracten, van vooral zelfstandigen, vrije beroepers en KMO’s. Samen met je collega’s relatiebeheerders ga je ook op zoek naar nieuwe klanten die kwaliteit en service heel belangrijk vinden.

Je profiel ?

Je bent commercieel gedreven en klantgericht, je hebt zin voor verantwoordelijkheid en kwaliteit, en je bent een ploegspeler. Je beschikt minimum over een bachelor-diploma en je hebt al een aantal jaren ervaring, in een commerciële(-administratieve) functie, bij voorkeur in de verzekeringssector. Wonen in de Noorderkempen is een groot pluspunt. Heel veel goesting in de job een must.

Wat kunnen wij je bieden ?

Wij bieden je een aantrekkelijk verloningspakket met functiegerichte opleidingen. En vooral ook een boeiende job, in een team van jonge, gedreven mensen, waarbij geen dag dezelfde is.

Interesse ?

Stuur een mail met je CV en motivatie naar hans.huybrechts@aertsen.be, of bel op het nr. 03 270 76 32

Ander recent verzekeringsnieuws

Autoverzekeringen: jong gereden, oud betaald?

Stel, uw zoon trekt er regelmatig met uw tweede auto op uit, nu eens met vrienden naar een feest, dan weer met zijn vriendin op citytrip. U vertrouwt hem wel, want hij rijdt altijd voorzichtig, en dus denkt u ook niet aan een aparte verzekering. De autoverzekering staat al op uw naam, wat hem weer wat centen bespaart toch? Jonge mensen hebben het meestal niet zo breed, en elke euro is welkom.

Onze klanten getuigen

Meer dan 10.000 klanten vertrouwden ons al hun toekomst toe. Meer dan 6.500 ervan zijn particulieren: gezinnen, bedienden, arbeiders, ambtenaren, gepensioneerden. We begeleiden ook ongeveer 4.000 zelfstandigen, vrije beroepers, landbouwers, bedrijven en organisaties. We spannen ons dag na dag, week na week, jaar na jaar in om dat vertrouwen steeds opnieuw te verdienen. Sommige van die klanten zijn dan ook al decennia lang thuis in ons kantoor. Lees hun getuigenissen hier.

Transport Joosen - Verkeersweek 't Blokje

Transport Joosen helpt ongevallen voorkomen.