Vacature schadebeheerder (m/v) kantoor Brecht

17 september 2020

Aertsen & Partners is een verzekeringsadviseur, met kantoren in Loenhout, Hoogstraten en Brecht, die zoekt naar de beste oplossing op maat van de klant. Vertrouwen en een lange termijnvisie staan hierbij centraal.

Kom jij ons 44-koppig team versterken? 

Samen met je collega’s-schadebeheerders ben je verantwoordelijk voor de aangiftes van nieuwe schadegevallen en het beheer van lopende schadedossiers. Je bent een luisterend oor voor onze klanten (particulieren t/m KMO’s) en je onderhandelt met de verzekeraar voor de best mogelijke schaderegelingen. Samen met een relatiebeheerder en polisbeheerder ben jij het vaste aanspreekpunt voor een mooie groep klanten.

Naar wie zijn we op zoek?

Je haalt veel voldoening uit het helpen van mensen. Je bent klantgericht en communicatief vaardig. Je werkt snel en efficiënt, en je bent pragmatisch ingesteld. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en kwaliteit, en je bent een ploegspeler. Je beschikt over een bachelor-diploma Financie- en Verzekeringswezen en/of je hebt ervaring in de verzekeringssector. Wonen in de omgeving is een pluspunt. Goesting in de job een must.

Wat kunnen wij je bieden?

We bieden je een aantrekkelijk verloningspakket met functiegerichte opleidingen. En we bieden je vooral ook een boeiende job, in een team van jonge, gedreven mensen, waarbij geen enkele dag dezelfde is.

Benieuwd naar je nieuwe collega’s?

Ga alvast eens kijken op onze website: https://www.aertsenenpartners....

Interesse?

Stuur een mail met je CV en motivatie naar hans.huybrechts@aertsen.be
of bel op het nr. 03 270 76 32

Ander recent verzekeringsnieuws

Autoverzekeringen: jong gereden, oud betaald?

Stel, uw zoon trekt er regelmatig met uw tweede auto op uit, nu eens met vrienden naar een feest, dan weer met zijn vriendin op citytrip. U vertrouwt hem wel, want hij rijdt altijd voorzichtig, en dus denkt u ook niet aan een aparte verzekering. De autoverzekering staat al op uw naam, wat hem weer wat centen bespaart toch? Jonge mensen hebben het meestal niet zo breed, en elke euro is welkom.

Onze klanten getuigen

Meer dan 10.000 klanten vertrouwden ons al hun toekomst toe. Meer dan 6.500 ervan zijn particulieren: gezinnen, bedienden, arbeiders, ambtenaren, gepensioneerden. We begeleiden ook ongeveer 4.000 zelfstandigen, vrije beroepers, landbouwers, bedrijven en organisaties. We spannen ons dag na dag, week na week, jaar na jaar in om dat vertrouwen steeds opnieuw te verdienen. Sommige van die klanten zijn dan ook al decennia lang thuis in ons kantoor. Lees hun getuigenissen hier.

Transport Joosen - Verkeersweek 't Blokje

Transport Joosen helpt ongevallen voorkomen.