Duizenden klanten

Meer dan 10.000 klanten, waarvan meer dan 3.000 bedrijven vertrouwden ons al hun toekomst toe, en wij spannen ons dag na dag, week na week, jaar na jaar in om dat vertrouwen steeds opnieuw te verdienen. Sommige van die klanten zijn dan ook al decennia lang thuis in ons kantoor.

Eigen aan de streek

We zijn kinderen van de streek, net als de meeste van onze klanten. We ademen de culturen, voelen de bodem. We hebben heel wat tuin- en landbouwers in onze kennissenkring, heel wat van onze vrienden beoefenen vrije beroepen, en ons bedrijf groeide ook als een familiale KMO.
Is het dan verwonderlijk dat we een hart hebben voor die sectoren?

Groeiend in vertrouwen

Velen kwamen bij ons met hun eerste plannen. Soms ging het om een eerste auto, soms om een eerste huis, of ze klopten aan toen ze als zelfstandige aan de slag wilden. Enkele jaren later kwamen er vragen bij. Een tweede auto, het huis werd verbouwd, het gezin breidde uit, de eenpersoonszaak werd een bvba. Het bedrijf groeide, de plannen groeide, het gezin werd een grote familie en wij groeiden mee.
Zo kennen we een bedrijf soms door en door. We weten hoe het ontstond, want we waren er zelf ook bij. We kennen de jonge vrouw die aanklopt, want we schreven haar zelf bij in de gezinspolis toen ze geboren werd.
Die kennis, die we uiteraard heel discreet verzorgen, helpt ons en onze klanten. Toekomstdromen hebben wortels in het verleden, en omdat we die kennen, begrijpen we sneller wat nodig is om die toekomst te verzekeren. We groeien mee naar morgen.