Verzekeringsnieuws

Teambuilding

Vrijdag 15 september was ons BEESTIG AERTSEN TEAM op verplaating voor een geweldige teambuilding in Essen.

SPONTANE SOLLICITATIE

Je bent ambitieus, een echte teamplayer én je hebt een hart voor klanten?

VACATURE RELATIEBEHEERDER

Aertsen & Partners is een verzekeringsadviseur, met kantoren in Loenhout, Hoogstraten en Brecht, die zoekt naar de beste oplossing op maat van de klant. Vertrouwen en een lange termijnvisie staan hierbij centraal. Ben jij het commercieel talent dat wij zoeken om ons 45-koppig team te versterken?

Is een hospitalisatieverzekering voldoende wanneer u op reis gaat?

Wanneer mensen op reis gaan, adviseren wij altijd om te zorgen voor een goede bijstandsverzekering. “Ja maar, “zeggen mensen dan; “ik heb al een hospitalisatieverzekering”.

Kort en bondig:  een hospitalisatieverzekering is NIET voldoende wanneer u op reis gaat.

Verplichte 10-jarige aansprakelijkheidsverzekering in de bouwsector

Vanaf 1/07/2018 moeten ondernemingen in de bouwsector wettelijk verplicht een 10-jarige aansprakelijkheidsverzekering hebben.

De elektrische fiets wordt verzekeringsrisico

Meer dan vier op de tien Vlamingen (41%) ziet namelijk een ongeval met een elektrische fiets als belangrijkste risico van de 21e eeuw.

Autoverzekeringen: jong gereden, oud betaald?

Stel, uw zoon trekt er regelmatig met uw tweede auto op uit, nu eens met vrienden naar een feest, dan weer met zijn vriendin op citytrip. U vertrouwt hem wel, want hij rijdt altijd voorzichtig, en dus denkt u ook niet aan een aparte verzekering. De autoverzekering staat al op uw naam, wat hem weer wat centen bespaart toch? Jonge mensen hebben het meestal niet zo breed, en elke euro is welkom.